Εγκατάσταση της Global έκδοσης του MUI9 stable 9.2.3.0 για το Redmi 4X

Εγκαταστήστε το LineageOS 15.1 (ανεπίσημο λογισμικό βασισμένο στο Android 8.1) στο Xiaomi Mi 5S
Φεβρουάριος 22, 2018
Εγκαταστήστε το Pixel 2 Launcher στο Xiaomi Mi A1 σας (χωρίς Root)
Φεβρουάριος 27, 2018
Show all

Εγκατάσταση της Global έκδοσης του MUI9 stable 9.2.3.0 για το Redmi 4X

Περιμέναμε υπομονετικά αρκετό καιρό αλλά επιτέλους το έχουμε στα χέρια μας. Η τελευταία έκδοση του επίσημου  MUI9 GLOBAL ROM για το Xiaomi Redmi 4X (santioni) είναι πλέον διαθέσιμη μέσω OTA (Over-The-Air) ενημέρωσης, για κατέβασμα από το διαδίκτυο. Το δοκιμάσαμε και εμείς σε μία από τις συσκευές μας και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την γνώμη μας καθώς και μία μικρή ανασκόπηση της διαδικασίας. Εάν δεν έχετε λάβει ακόμα την ενημέρωση τότε μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση της ROM από το link που θα βρείτε παρακάτω.

Ανασκόπηση της Global Stable 9.2.3.0 MIUI ROM για το Redmi 4X

 
Μία ευχάριστη έκπληξη στην καινούρια έκδοση λογισμικού ήταν πως πλέον οι ειδοποιήσεις από την εφαρμογή Gmail που δεν έχουν διαβαστεί προβάλλονται πλέον με όλες τις επιπρόσθετες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου και του «θέματος» του email. Η λειτουργία αυτή έλλειπε από την προηγούμενη έκδοση (9.1.1.0) και μας χαροποιεί ιδιαιτέρα το γεγονός πως έχει επιστρέψει στην έκδοση 9.2.3.0. Σχετικά με την μπαταρία δεν έχουμε διαπιστώσει ακόμα κάποια ουσιαστική διαφορά σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση λογισμικού σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα που κάναμε χρήση της συσκευής. Στην προηγούμενη έκδοση υπήρξαν αρκετά παράπονα από χρήστες σχετικά με την μπαταρία, επομένως θα θέλαμε και την δική σας γνώμη επί του θέματος. Θεωρείτε πως η αναβάθμιση επηρέασε θετικά την διάρκεια της μπαταρίας στην συσκευή σας;
Η έκδοση 9.2.3.0 του MUI φέρνει μαζί της και νέες εφαρμογές. Αυτές είναι το «Mi Video» και το «Mi Mover». Το πρώτο, όπως είναι εμφανές και από το όνομα, αποτελεί εφαρμογή για προβολή βίντεο, ενώ το δεύτερο είναι ένα πολύ εύχρηστο και βολικό εργαλείο για να κάνετε backup στην συσκευή σας εάν και εφόσον το χρειαστείτε.
Η αναβάθμιση περιλαμβάνει δίνει λύση σε πολυάριθμα bugs και βελτιστοποιεί τις επιδόσεις της συσκευής, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τα «Θέματα» του MUI. Μπορείτε να βρείτε μία αναλυτική λίστα με όλες τις αλλαγές στο επίσημο change-log της εταιρίας.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε πως να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή «Updater» για να προβείτε σε χειροκίνητη αναβάθμιση, μπορείτε να βρείτε έναν σύντομο οδηγό στα Αγγλικά στο παρακάτω σύνδεσμο.

Κατέβασμα MIUI9 Global Stable 9.2.3.0 (santoni)

Global Stable ROM 9.2.3.0 / MIUI 9 / Recovery / System / Android 7.1: Link
Global Stable ROM 9.2.3.0 / MIUI 9 / MiFlash / fastboot / Android 7.1: Link
Πιστεύετε πως μας έχει ξεφύγει κάτι; Ποιο Xiaomi κινητό θεωρείτε πως πρέπει να λάβει σειρά για αναβάθμιση; Μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στα σχόλια!