Έρχεται το Redmi Note 5;

Εγκαταστήστε το Android One του Mi A1 στο Redmi Note 4
Φεβρουάριος 5, 2018
Files Go – Η εφαρμογή διαχείρισης αρχείων του Xiaomi Mi A1 για όλες τις Android συσκευές
Φεβρουάριος 10, 2018
Show all

Έρχεται το Redmi Note 5;

Το Redmi Note 4 και το Redmi Note 4X σίγουρα αποτελούν τα πιο καλοπουλημένα μοντέλα της Xiaomi για το 2017 τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Η άριστη ποιότητά τους σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα προσιτή τους τιμή καθιέρωσε τα μοντέλα στην αγορά αλλά και την άποψη πως η Xiaomi δεν θα βιαζότανε να βγάλει νέο μοντέλο .

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες από αρκετά site ήδη έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες καθώς και τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου. Επίσης το γνωστό site gearbest έχει ήδη καταχωρήσει στον κατάλογό του.

Από τις εικόνες που έχουν διαρρεύσει το κινητό θα έχει πολύ όμορφη οθόνη αναλογίας 18:9 με κάθετα bezels , ενώ το πλάγιο πλαίσιο έχει περιοριστεί αρκετά.

Επίσης το κινητό θα εφοδιάζεται με διπλή κάμερα . Ο σχεδιασμός του κινητού δείχνει από όσα έχουμε δει πώς είναι πολύ όμορφος.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αναμένεται ανάλυση οθόνης 1080×2160 pixels, επεξεργαστής ο Qualcomm Snapdragon 636, μνήμη RAM 3GB / 4GB και αναλύσεις των δύο κύριων φακών 16MP / 5MP.

Τέλος φημολογείται πώς η Xiaomi θα παρουσιάσει το Redmi Note 5 στο Mobile World Congress 2018 της Βαρκελώνης. Το στοίχημα είναι να καταφέρει να συνεχίσουν την επιτυχία του προκάτοχού του και γιατί όχι να την αυξήσει.